- 230 g rýžového mléka
- 2 plné lžičky ovesných vloček
- 1 plná lžička lískooříškového másla
- 2 datle medjoul
- 1 plná lžička kakaa
- špetka skořice
Jak připravit lískooříškové kakao
- Všechny ingredience dejte do mixéru a pečlivě rozmixujte.
- Rozmixovanou směs dejte do kastrůlku, uveďte do varu a za stálého míchání vařte asi 2 minuty.
- Nalijte nápoje do hrníčků a lehce poprašte kakaem.
Praktické
- Velmi rychlý zahřívací nápoj pro zimní období.
- Důležité je pečlivé mixování, aby v nápoji nezůstaly nerozmixované kousky.
- Nepoužívejte datle slazené.
Obměna
- Místo oříškového másla použijte opražené lískové oříšky velmi najemno umleté.
- Jakékoliv rostlinné neslazené mléko.
Děti
- Dětem dáváme až v momentě, kdy začnou toužit po čokoládě a potřebujeme zdravější alternativu. Malé děti nezvykáme na “hnědé” dezerty, kakao a čokoládu.
PS: Přibrala jste po zimě? 😦 Během 2 týdnů to spravíme! 😁
Sezóna plavek začne brzy. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za 2 týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!
Komentáře
Tak príjemne zahrialo,fakt slasť😊
Prosím, co by se dalo použít místo datlí?